Panasonic HZ25 UKE

Panasonic HZ25 UKE

Kr. Inkl. moms og standardmontering

Flagship – kraftfulde og effektive varmepumper

Kraftfuld varmepumpe med høj luftstrøm
Højeste energiklasse og en af markedets højeste SCOP-værdier for en umiddelbar energibesparelse
Testet ved -35 °C
Kan fjernstyres med din smartphone

Fjernstyring

Med det nye CZ-TACG1-ekstraudstyr kan du styre komforten og strømforbruget med din smartphone eller tablet via internettet. Udstyret med endnu flere funktioner, som du har adgang til derhjemme eller på kontoret:
Start/stop, drift, indstillet temperatur, rumtemperatur, ugentlig timer mv. samt ny, avanceret funktionalitet med internetstyring, så du kan opnå bedre komfort og øge effektiviteten. Tilslut CZ-TACG1-ekstraudstyret til indendørsenheden, og opret trådløs forbindelse til internetrouteren i dit hjem.

 

Altid frisk og ren luft med nanoe™ X
nanoe™ X med nanoteknologi, luften i rummet renses med elektrostatiske finpartikler af vand.
· Rensning kan foregå samtidig med eller uafhængigt af varme-/kølefunktion.
· Fjerner lugt og hæmmer virus og bakterier (bakterier, svampe, pollen, virus og cigaretrøg). OH-radikaler fjerner brint, hvilket effektivt fjerner lugt og steriliserer luften.
nanoe™ X hæmmer lugt samt bestemte bakterier og vira nanoe™ X indeholder 10 gange¹ flere OH-radikaler.
Den nyligt udviklede nanoe™ X-enhed producerer 10 gange flere OH-radikaler (4. 800 milliarder) end en normal nanoe™-enhed.
Større mængder af OH-radikaler i nanoe™ X giver en fremragende hæmmende virkning på bakterier, vira og allergener samt lugt, så du får et friskere og renere hjem.

 

Bidrag til et grønnere miljø, og reducer dine omkostninger
Ved at opdatere eller udskifte dit nuværende varmesystem med en ny varmepumpe fra Panasonic gør du en god gerning for både miljøet og din økonomi. Reduceret GWP-værdi og øget energieffektivitet bidrager til en grønnere planet, men giver også lavere energiomkostninger. Det er to forhold, vi hos Panasonic lægger stor vægt på. Vi håber, at flere virksomheder og privatpersoner begynder at anvende R32 for miljøets skyld.
R32-kølemidlet skåner også systemets kompressor og forlænger derved varmepumpens levetid. Vores varmepumper, som indeholder det nye R32-kølemiddel, viser en markant reduktion i GWP-værdien (Global Warming Potential) sammenlignet med andre kølemidler. Hvis vi sammenligner GWP-værdien for R410A og R32, er værdien reduceret med en tredjedel.
R32-kølemidlet påvirker helt klart miljøet mindre.