Panasonic NZ25 TKE

Panasonic NZ25 TKE

Kr. 13.900,- Inkl. moms og standardmontering

Modellerne i NZ-serien er kraftfulde, højeffektive og pålidelige hele året rundt

Vinder af iF Design Award
Giver en behagelig varme, selv ved en udendørstemperatur på -35 °C
Inverter-teknologi
Vedligeholdelsesvarme (trinløs +8/+15)
Kompatibelt med internetstyring

 

Fjernstyring
Styr din varmepumpe, uanset hvor du befinder dig. Vi har et stort udvalg af fjernbetjeninger, som giver mulighed for fjernstyring via internettet eller sms.
Vores seneste styringsløsning er en skybaseret internettjeneste, som gør, at du kan styre din varmepumpe, uanset hvor i verden du befinder dig. Styr dit hjemmemiljø ved hjælp af din smartphone, tablet (iOS/Android) eller fra en pc med internetadgang. Du har de samme funktioner, som når du befinder dig derhjemme eller på kontoret: tænd/sluk, tilstandsvælger, temperaturindstilling, rumtemperatur mv. Men takket været internetstyringen har du også adgang til ny, avanceret funktionalitet, som giver
maksimal komfort og effektivitet med lavest muligt energiforbrug.

 

Vedligeholdelsesvarme
Takket være den trinløse +8- eller +15-gradersfunktion kan du holde fritidshuset, garagen eller annekset frostfrit uden at bruge særlig meget energi.


Bidrag til et grønnere miljø, og reducer dine omkostninger
Ved at opdatere eller udskifte dit nuværende varmesystem med en ny varmepumpe fra Panasonic gør du en god gerning for både miljøet og din økonomi. Reduceret GWP-værdi og øget energieffektivitet bidrager til en grønnere planet, men giver også lavere energiomkostninger. Det er to forhold, vi hos Panasonic lægger stor vægt på. Vi håber, at flere virksomheder og privatpersoner begynder at anvende R32 for miljøets skyld.
R32-kølemidlet skåner også systemets kompressor og forlænger derved varmepumpens levetid. Vores varmepumper, som indeholder det nye R32-kølemiddel, viser en markant reduktion i GWP-værdien (Global Warming Potential) sammenlignet med andre kølemidler. Hvis vi sammenligner GWP-værdien for R410A og R32, er værdien reduceret med en tredjedel.
R32-kølemidlet påvirker helt klart miljøet mindre.

 

Vinder af iF Design Award
iF Design Awards er en af de mest prestigefulde designkonkurrencer i verden. Siden 1953 har dommerne fulgt strenge kriterier og bedømmer bl.a. miljøpåvirkning, udseende
og funktionalitet. Udmærkelserne gives kun til produkter, som viser sandt innovativt design.
Panasonic har med Etherea-serien haft held til at gøre indendørsdelen meget slank, samtidig med at de har kunnet bevare en energimærkning på A++.

Ethereasortimentets enheder er designet til at kunne passe ind i alle boligtyper, men også i kommercielle bygninger. Enheden har et flot design, er diskret og mere kompakt end tidligere.