Fujitsu

Luft / Vand Anlæg

Energibesparende og miljøvenligt system til vandopvarmning

Fujitsu Waterstage

Fujitsu Waterstage er en serie af luft-vand varmepumper. Luft-vand varmepumpen bruges i forbindelse med brugsvand, gulvvarme, radiatorer eller pool. Et bredt udvalg sikrer dig den helt rette løsning til dit hjem. For spørgsmål omkring installation, bedes du kontakte din nærmeste forhandler.

Fujitsu Waterstage Standard har varmepumpens indedel og varmtvandsbeholder adskilt hver for sig. Nogle gange tillader de fysiske rammer ikke, at disse dele integreres. Derfor køber man varmepumpen og varmtvandsbeholder som to separate dele. Alternativt kan man vælge at beholde sin nuværende varmtvandsbeholder. Luft-vand varmepumperne findes i mange forskellige styrker. Standard-modellerne er opdelt i Comfort og High Power. Comfort er 230v og High Power findes både i 230v samt 400v.

Fujitsu Waterstage Integreret er den totale løsning til dit hjem! Denne varmepumpe trækker energien ud af luften udendørs og omdanner den til behagelig vandvarme.

Denne luft/vand-varmepumpe kan både varme dit brugsvand og din radiator- eller gulvvarme. Waterstage fås i mange effektklasser afhængig af størrelsen på dit hus og tilmed med ekstern eller integreret varmtvandsbeholder i indedelen. Fælles for dem alle er, at de er udviklet med de mest energieffektive komponenter på markedet, hvilket bl.a. indebærer en coaxial varmeveksler med stor varmeflade, som kræver meget lidt energi til opvarmning – et unikt og patenteret produkt fra Fujitsu.