El-arbejde

Elektriker arbejde af høj kvalitet

Hos El og Varmepumpecenter er kvalitet og erfaring vores vigtigste nøgleord. Som kunde er det altid dig, der er i højsædet, og vi ønsker til hver en tid, at du er tilfreds med det arbejde vi udfører. Vores dygtige og engagerede medarbejdere har hver deres spidskompetencer på forskellige fagområder, hvilket gør, at vi varetager de fleste typer elektrikeropgaver. Vi videreuddanner og opdaterer løbende vores medarbejdere, så de altid har de bedste kompetencer til at tilbyde vores kunder den bedste løsning og service. Vi tænker desuden altid på sikkerhed og dokumentationsarbejde, og vi sætter en ære i, at både vores produkter, vores udførelse og vores service er af den bedste kvalitet.

 

En bred vifte af kompetencer

Vi klarer alt inden for el-arbejde, lige fra elinstallationer til fejlfindinger. Vores fornemmeste opgave er, at imødekomme vores kunders behov og ønsker, og vi sørger for at vores kunder står tilbage med et tilfredsstillende resultat før vi kører igen. Vi tilbyder bl.a.:

  • Elinstallationer
  • Bygningsautomatik
  • Alternative energiløsninger
  • LED belysning
  • Varmepumper og klimaanlæg
  • Solceller
  • Terrassevarmere

Vi udfører el-arbejde i bl.a. Kalundborg og Odsherred

Med en beliggenhed i Nykøbing Sj, er vores hovedområder primært Kalundborg, Odsherred og omegn, men vi kører med glæde ud til kunder på hele Sjælland. Med vores mange kompetencer og brede erfaring, er der ikke nogen opgave der er for stor eller for lille, og vi hjælper både kunder i privaten og i erhverv. Desuden skal du ikke betale gebyr, når vi kører ud med vores servicevogn.
Mangler du en elektriker, der kan klare alle typer el-opgaver og elinstallationer, så kontakt os i dag på 59 91 28 40 eller send os en mail på info@elogvarme.dk.