Bygningsautomatik

Simpelt og enkelt

Hos El og Varmepumpecenter udfører vi bygningsautomatik i høj kvalitet. Vi kan være både rådgivende og udfører opgaver med bygningsautomatik. En bygning behøver ikke kun at bestå af stål, beton eller mursten, den kan også bestå af diverse IT-systemer, som kan integreres i boligen og derved skabe den intelligent bygning. IT-systemerne kan minimer energiforbruget til lys og varme ved at tilpasse sig dit behov.

Den intelligente bolig kan styres fra din smartphone, tablet, eller PC. Det betyder, at du kan tænde lyste inden du når hjem eller fra garage samt sætte varme på i boligen.

Selvom det er IT-systemer, der ligge til grund for styring af el og varme, kan de være simple at bruge hvis de sættes op med omtanke og med en simpel brugerflade, som vi selvfølgelig udarbejder i samarbejde med dig.

 

Opbygning

Når du vælger at indfører automatik i din bolig, er det vigtigt at bruge komponenter, der kan kommunikere (tale) sammen med andre systemer. Ved stører projekter skal der opbygges software biblioteker med standart funktions blokke, så systemet nemt kan udvides. I privatboligen kan dette også være en fordel, bare med små simple funktions blokke, der kan genbruges og nemt ændres. Du kan vælge om enkelte komponenter skal være trådløse eller om alle skal være fortrådte.

 

Vores kompetencer

Vi klarer det meste inden for bygningsautomatik, lige fra simpel styring af en stikkontakt til komplekse automatiseringsopgaver med lysstyring og varmestyring. Vores fornemmeste opgave er at imødekomme vores kunders behov og ønsker, og vi sørger for at vores kunder står tilbage med et tilfredsstillende resultat. Vi tilbyder bl.a.:

  • IHC (Intelligent House Control)
  • Beckhoff, bygningsautomationssystemer.