Varmelamper

Forlæng sommeraftenerne

En terrassevarmer forlænger sommeraftenerne på terrassen, altanen eller i havestuen, så du kan sidde ude længere selvom solen er gået ned og temperaturen faldet. Varmelamper kan også forlænge sæsonen, da de giver god varme og et hyggeligt lys, så de lidt køligere forårs- og efterårsdage også kan nydes udenfor.

 

Solamagic terrassevarmere

Solamagic er en af Europas førende producenter, som er i flot design, omkostningsbesparende og med minimal lyseffekt. Solamagics terrassevarmere er mere effektive og billigere end gas og traditionel varme, da varmen kommer sekundet efter du tænder. Dette sker ved, at varmelampen bruger infrarød varme, som giver en langt mere direkte, stabil og behagelig varme, uden at varme omgivelserne unødvendigt op.

 

Fokus på design og effektivitet

Solamagics terrassevarmere er til dig, der stiller krav til både æstetik og funktionalitet. En terrassevarmer med en imponerende effekt – som samtidig er billig i drift. Det unikke opvarmningssystem er baseret på de nyeste og mest miljørigtige infrarød-teknologier, som giver effektiv og billig varme. I modsætning til varmere på gas, opvarmer Solamagics varmere ikke luften omkring dig, men kun de personer, som er under den, og du risikerer ikke, at varmen forsvinder med blæsten. Terrassevarmeren er desuden også lugtfrie og lydløse.

 

En bæredygtig løsning

De miljømæssige fordele ved brug af el-terrassevarmere fremfor gasvarmere er store. Solamagics teknologier er højeffektive og omsætter størstedelen af en tilførte energi til varme. Dette gør Solamagics varmere til den mest miljøvenlige løsning til opvarmning af udendørsarealer.

Terrassevarmeren udleder ingen CO2, og hverken soder eller sviner som traditionelle gasvarmer. Varmen du får fra Solamagics varmelamper virker på samme måde, som varmen fra solen: selve luften opvarmes ikke, men de personer og ting, som befinder sig i komfortzonen gør – uden selvfølgelig at udsende farlige UVA- og UVB-stråler. Solamagic terrassevarmeren har ingen opstartsfase, og derfor får du øjeblikkelig varme.

 

Kontakt os

Vi er beliggende i Nykøbing Sj. og vores hovedområder er Odsherred, Kalundborg og Holbæk, men hjælper kunder på hele Sjælland.

Vil du vide mere om vores terrassevarmere og udvalg kan du kontakte os på tlf. 59 91 28 40 eller mail: info@elogvarme.dk for vejledning til en varmelampe, der passer til netop dine behov.

 

Priser fra kr. 1.995,-