Mitsubishi MSZ-LN25VG - HERO

Mitsubishi MSZ-LN25VG - HERO

Kr. 18.300,- (hvid) +600,- i farvetillæg Inkl. moms og standardmontering

Mitsubishi HERO varmer huset op - eller køler det ned - året rundt. Og så er det den mest driftsikre og lydløse varmepumpe, Mitsubishi nogensinde har udviklet

  • Elegant minimalistisk design. Indedel i højglans og 4 farver (hvid, perle hvid, piano sort, rubin rød)
  • Hver gang du hælder 1 kWh i HERO får du mere end 5 kW varme tilbage. Det er ren MAGI.
  • HERO varmer huset op, selv om det er hvinende koldt udenfor
  • HERO er stort set lydløs. Det eneste, du hører, er vingesuset
  • Mitsubishi er de bedste på markedet

Mitsubishi har nyudviklet HERO og overgået hidtidige standarder. Hvor man tidligere var tilfreds med en effekt på 3 eller 4, er vi nu helt oppe på at få godt 5 gange så meget energi ud af HERO i forhold til det, man hælder i (SCOP 5,2). Det gi’r naturligvis en fremragende økonomi.

HERO leverer både varme eller køling, som du ønsker. Om vinteren kan den klare en grundvarme på mellem 10 og 31°C. Hvis man er bortrejst - eller er der tale om et sommerhus - stiller man HERO til at holde en konstant minimumstemperatur. Så er man fri for fugt, mug og evt. sprængte vandrør.

Er det højsommer - og stegende varmt - kan det være befriende med aircondition - altså kold luft. Ingen problem. HERO “vender bare strømmen“, og leverer kold luft i stedet for varm luft. Så man har faktisk både et varme- og et kølesystem i én og samme HERO.

Energirigtig og miljøvenlig
HERO er mærket med A+++ - en anden måde at udtrykke, hvor strømbesparende HERO er. HERO anvender kølemidlet R32. I modsætning til gammeldags kølemidler, der kunne skade ozonlaget, er R32 både godt for miljøet og ret energieffektivt. Endelig er varmeveksleren forsynet med en Dual Barriere Coating, der sikrer konstant effektivitet og nedsætter muligheden for nedbrydning - og dermed behovet for vedligehold - af varmeveksleren.

Opholder man sig i huset i årets kolde måneder, klarer HERO opvarmningen uden problemer og med en konstant og vedvarende effekt, selv når det fryser 15 grader udenfor. I andre varmepumper falder effekten i takt med at temperaturen falder. Sådan er det ikke med Mitsubishi HERO HYPER HEATING. Den gi’r samme varme, uanset om det fryser 4 eller 14 grader. HERO kan også levere varme hvis det skulle blive ekstremt koldt helt ned til minus 35 grader. Dog med faldende effekt.

Mitsubishi HERO gi’r dig optimal komfort, når du opholder dig i huset.

Der er indbygget en scanner i HERO’s indedel. Den såkaldte I-see sensor. Den registrerer, hvor i rummet du befinder dig, og retter luftstrømmen til, så du får den optimale varme - eller køling - præcis der, hvor du er. Flytter du dig fra sofaen til spisebordet, flytter luftstrømmen med. Og hvis du forlader rummet, og glemmer at slukke for HERO, slukker den automatisk, når den scanner, at du ikke er der længere. Smart ikk’?