Ladestander

Ladestander

Installation af ladestander

Flere og flere danskere er gået over til moderne og mere miljøvenlige elbiler. Det er en positiv udvikling, som vi i EL & VARMEPUMPECENTER er helt på linje med. Tendensen betyder også, at der er brug for flere ladestandere, da din elbil skal kunne lades op, når den ikke er i brug. Netop lade processen og manglen på ladestandere kan muligvis være en årsag til, at man fravælger den ellers favorable elbil med de lavere køreomkostninger og det skånsomme CO2 aftryk. Hos EL & VARMEPUMPECENTER kan vi løse det problem, da vi tilbyder opsætning og installation af ladestandere, så du altid kan lade elbilen op før og efter brug.

 

Ladestandere for både private og erhverv

Hos EL & VARMEPUMPECENTER tilbyder vi vores service til både private og erhverv. Vi kommer ud og monterer og installerer i hele Odsherred samt områderne omkring Holbæk og Kalundborg. Vores dygtige medarbejdere er specialister på området har et specielt kursusbevis fra 2022, der vidner om, at vi er helt ajour med korrekt montering og installation af ladestandere. Odsherred er et meget stort sommerhusområde, hvorfor der kan være et særligt stort behov for at få egen ladestander til elbilen, da der kan være langt imellem dem. På den måde er du eller din virksomhed altid sikre på, at I er fuldt ladet op og klar til at køre afsted.

 

Pris for opsætning og installation af ladestander

Opsætningen og installationen af en ladestander indgår i en samlet servicepakke. Prisen på den samlede pakke inklusive opsætning er afhængig af den enkelte placerings strømkabelforhold m.m., så vi udregner altid et skræddersyet tilbud til dig.