Mitsubishi MSZ-EF35VEH

Mitsubishi MSZ-EF35VEH

Kr. 16.100,- (hvid) +500,- i farvetillæg Inkl. moms og standardmontering

Fås i sort og hvid

Der blæser nye vinde

Sådan har en varmepumpe aldrig set ud tidligere. Kirigamine Zens smalle, luksuriøse og strømlinet design glider ubemærket ind i dit hjem, og i såvel åben som lukket position falder den diskret ind. Sammen med det lave støjniveau er varmepumpen knap synlig i dit hjem. Varmepumpen er så lydsvag at selv lyden af blade der rasler i vinden kan overdøve lyden af Kirigamine Zen.

Kvalitet ned til mindste detalje

Kirigamine Zen bringer tankerne hen på et moderne kunstværk, en installation, der tiltrækker opmærksomhed og forbavselse. Kan indendørs enhed til en varmepumpe virkelig se sådan ud? Bliv ikke overrasket, hvis Kirigamine Zen endda bliver et af de smukkeste interiør detaljer i dit hjem. Kirigamine Zen er udviklet hos Mitsubishi Electric egen fabrik i Japan, som sikrer maksimal kvalitet i alle detaljer. Intet er overladt til tilfældighederne. MELCloud er Mitsubishi Electric’s nyeste WiFi-interface. Med App’en kan du styre din varmepumpe, uanset om du er på farten eller ligger på sofaen. Selv Kirigamine Zens kontrolpanel og fjernbetjening er skabt med det bedste af japansk teknologi.
Nu kan du optimere dit indeklima uden at skulle rejse
dig fra sofaen.

  • Weekly timer er en ny funktion, der lader dig indstille Kirigamine Zen på ugentlig basis for laveste energi og højeste komfort.

  • Ventilator-tilstand er en ny funktion, som kun aktiverer ventilatoren for øget luftcirkulation.

  • 10°C vedligeholdelse varme er en funktion, du kan aktivere, når du ikke opholder dig i huset i en længere periode. Det gør at Kirigamine Zen også er et passende valg for sommerhusejere.

Japansk design med sølvkant

Energieffektivitet, der sænker varmeudgifterne og du får samtidigt et behageligere indeklima med i købet af Kirigamine Zen. Udendørs luft indeholder masser af energi - energi som Kirigamine Zen bruger til at opvarme dit hjem. Kirigamine Zen betyder store besparelser på din varmekonto og er designet til at imødekomme fremtidens krav til varmeøkonomi. Desuden gør reduktion af energiforbruget miljøet en tjeneste.