Samsung Nordic Premium 9

Samsung Nordic Premium 9

Kr. 16.700,- Inkl. moms og standardmontering

Samsung Nordic Premium

Opvarm eller nedkøl dit hjem med Samsung Nordic Premium 09 og 12 – en varmepumpe, der er særligt udviklet til det nordiske klima. Med AI-teknologi og et unikt design, der hurtigt opvarmer eller nedkøler dit hjem ved hjælp af sin effektive luftcirkulation. Du kan justere temperaturen og styre dit energiforbrug, uanset hvor du befinder dig, med Samsungs SmartThings-app.
 

AI Auto Comfort 

AI Auto Comfort¹ er din introduktion til en intelligent måde at leve på. For at gøre livet enklere og mere effektivt, analyserer funktionen forhold og brugsmønstre i lokalet². Baseret på dine præferencer og temperaturerne udenfor justerer den automatisk temperaturen, så rummets klimaforhold optimeres, hvilket sikrer total komfort på alle tidspunkter.

¹ AI = kunstig intelligens. Kræver Wi-Fi-forbindelse og Samsung SmartThingsapplikationskonto.

²Lagrer brugerdata, præferencer og brugsmønstre for at foreslå de mest nyttige indstillinger.

 

Easy Filter Plus
Oprethold dit klimaanlægs funktionsniveau med langt mindre indsats. Denne enhed er udstyret med et Easy Filter Plus, der er placeret øverst på ydersiden, hvilket gør det nemt at tage ud og rengøre. Dets tætte trådnet og belægning holder indedelen ren.

 

Lavt støjniveau
Nordic Premium hjælper dig med at opretholde en komfortabel temperatur i hjemmet, men den er samtidig meget stille, så du ikke bliver forstyrret af unødig støj. Begge modeller har et lavt støjniveau på helt ned til 18 dB.

 

Effektiv luftcirkulation
Med den effektive luftcirkulation på hhv. 678 m³/t (Nordic Premium 09) og 708 m³/t (Nordic Premium 12) hjælper varmepumpen dig med at opretholde en komfortabel temperatur, idet den hurtigt opvarmer eller nedkøler dit hjem.

 

ECO-tilstand
Spar energi, mens du opretholder komforten. ECO-tilstand bruger mindre kompressorkapacitet ift. normal-tilstanden, hvilket reducerer energiforbruget*. Den nedkøler dig mere effektivt, når det ikke er for varmt udenfor, og den sparer dig for både energi og penge, så du ikke behøver at bekymre dig om elregningen.

 

Wi-Fi-styring
Temperaturerne i dit hjem kan fjernstyres ved hjælp af SmartThings-appen¹. Aktivering og afbrydelse, valg af kølefunktion, planlægning af driften eller overvågning af strømforbruget er blot et enkelt tryk væk. Bixby 2.0 Artificial Intelligence-systemet² (AI-systemet) analyserer og forudsiger dine behov, så det kan foreslå de bedste indstillinger for dit hjems indeklima.

¹ Tilgængelig på Android- og iOS-enheder. Kræver en Wi-Fi-forbindelse og en Samsung SmartThings-konto.

² Stemmestyring understøttes på engelsk (amerikansk, britisk, indisk), kinesisk, koreansk, fransk, tysk, italiensk og spansk.