Mitsubishi MSZ-RW25VG - SUPREME

Mitsubishi MSZ-RW25VG - SUPREME

Kr. 19.100,- Inkl. moms og standardmontering

Specielt kvalitetstestet til Skandinavien

Mange varmepumper, der sælges i Danmark, er ikke designet til at modstå de hårde udfordringer, som det skandinaviske klima stiller. Med vores nye mærke Made for Scandinavia er du garanteret, at anlægget er specielt kvalitetstestet til at fungere i Skandinavien. Velkommen til den tryghed, Subarctic Resistance giver ned til -35 °C!

Råstyrken er også mærkbar i funktionerne

SUPREME er den mest geniale luft-til-luft varme-pumpe, Mitsubishi Electric nogensinde har bygget. Den er fyldt med funktionalitet, der forbedrer ydeevnen og forbedrer din komfort derhjemme.

Blandt andet er der forudindstillede komforttilstande, så du hurtigt og nemt kan vælge den rigtige indstilling, smudsafvisende Dual Barrier Coating, der giver en mere holdbar maskine og renere luft, wifi-forbindelse, I-see sensor, der lærer, hvor i rummet du er og leder luften dertil, hvor det er mest nødvendigt.

Forbedrer luftkvaliteten

SUPREME leveres med vores premiumfilter Plasma Quad Plus, som forbedrer luftkvaliteten i dit hjem. Når luften passerer SUPREME opfanges skimmelsporer, allergener, bakterier, støv, vira og skadelige partikler fra luftforurenende stoffer op i filteret. Plasma Quad Plus er en komplet luftrensningsenhed, der sammen med SUPREME’s deodoriserende filter skaber et bedre indemiljø for hele familien.

Bygget til at holde

Støv og snavs, der sætter sig fast i varmeveksleren, på ventilatorhjulet og på indersiden af maskinen efter flere års brug reducerer varmepumpens effektivitet og forkorter også dens levetid. Derfor er SUPREME udstyret med et smuds- og fedtafvisende middel, Dual Barrier Coating, på alle dele, der kommer i kontakt med indeluften. Ved at gøre det vanskeligere for snavs at samle sig, bliver SUPREME lettere at rengøre – noget der øger levetiden markant.

Smart afrimning giver tryghed i kolde nætter

Med optimeret afrimningsteknologi kan SUPREME arbejde uden afbrydelse i op til hele 150 minutter ad gangen ved minusgrader. En hel times forskel i forhold til traditionelle varmepumper. Den automatiske optøning tager kun 3 minutter, hvilket garanterer dig behagelig varme indendørs selv på de koldeste nætter.

3D I-See Sensor

SUPREME leveres med indbygget wifi, hvilket betyder, at du kan styre det eksternt SUPREME er udstyret med en infrarød sensor, der måler omgivelsestemperatur, og hvor i rummet du er. Dette giver dig mulighed for at styre luftstrømmen, hvor du har mest brug for det, eller hvis du vil have en direkte eller indirekte luftstrøm for den bedste komfort.

Cirkulationstilstand

Ved brug af SUPREME i opvarmningstilstand, og rummet når den ønskede temperatur, skifter den automatisk blæsertilstand for at cirkulere til den varme indeluft. Dette gør varmeafledningen bedre og mere effektiv. En perfekt løsning til dig med en pejs eller brændeovn.