Mitsubishi MSZ-FT25

Mitsubishi MSZ-FT25

Kr. 16.700,- Inkl. moms og standardmontering

SÆRDELES EFFEKTIV KOMPAKT LUFT TIL LUFT VARMEPUMPE MED STOR EFFEKT, NÅR DET ER KOLDT UDE

 

EN SKANDINAVISK VARMEPUMPE - SPECIELT TILPASSET VORES KLIMA

Compact Fighter er en unik skandinavisk varmepumpe, der er udviklet, fremstillet og testet til vores forhold i norden. Den fortsætter med at arbejde, selv når det bliver meget koldt, faktisk helt ned til -35 ° C. Du behøver ikke at bekymre dig om, at den stopper med at producere varme.

Compact Fighter sikrer, at indeklimaet forbliver varmt og behageligt, selv på de kolde vinteraftener. Så når du vælger en Compact Fighter, skal du sørge for, at den har betegnelsen SC, der står for ”Skandinavien” i modelbetegnelsen.

Compact Fighter passer overalt og er perfekt til nye huset, garager, sommerhuse eller andre foretrukne steder. Compact Fighter er den lille sværvægter, der klarer alt.

 

EFFEKTFULD PUMPE I LILLE INDPAKNING

Compact Fighter er en fleksibel, diskret og pålidelig luft til luft varmepumpe, der passer ind i de fleste rum. Med sin lave højde passer den også over døren og leverer effektivt varme eller kulde, når du sidder i sofaen, laver aftensmad eller sover. Compact Fighter fungerer effektivt i alle sæsoner i vores nordiske klima.

 

CIRKULATIONSFUNKTION

Compact Fighter tænder automatisk cirkulationsfunktionen, når temperaturen er nået. Derefter hjælper den med at sprede varmen fra andre varmekilder såsom brændeovn eller pejs. Med en forbedret ventilator spredes den eksisterende varme mere effektivt i større rum.

 

LUFT TIL LUFTVARMEPUMPE TIL KOLDERE KLIMA

Compact Fighter er udstyret med Mitsubishi Electric funktionen Hyper Heating, hvilket gør det til en rigtig arbejdshest i Skandinavisk klima. Compact Fighter varmer simpelthen bedre end andre varmepumper, når temperaturen falder. Med ny intelligent afrimning holder Compact Fighter hjemmet varmt færre afbrydelser. Du får simpelthen en bedre komfort med en jævnere temperatur på de kolde vinteraftener.

 

INDBYGGET WIFI

Compact Fighter kommer med indbygget WiFi, som du let kan styre med vores app MELcloud. Uanset om du er hjemme i sofaen eller er på farten, giver MELcloud dig total frihed til at kontrollere din varmepumpe.

 

  • TILPASSET TIL INSTALLATIONER OVER DØREN
  • EFFEKTIV VED KOLDERE UDETEMPERATURER
  • CIRKULATIONSFUNKTION FOR OPTIMERET VARMECIRKULATION
  • KAN BRUGES SOM AIRCONDITION