Luft / vand

Halver din varmeregning

Hos El og Varmepumpecenter, er vi klar over, at elregningen kan være en dyr udgift. Du kan faktisk reducere din varmeregning med op til 50 % hvis du skifter olie- eller gasfyret ud med en luft til vand varmepumpe. En luft til vand varmepumpe udnytter energien i den udvendige luft, selv ved lave temperaturer, og omdanner det til varmt vand , der bliver brugt i det eksisterende centralvarme anlæg. I og med, at en luft til vand varmepumpe bruger mindre energi, er den også mere miljøvenlig end andre varmekilder.

 

Et godt alternativ til jordvarmeanlæg

En luft til vand varmepumpe varmer ikke kun centralvarmevandet op, men også brugsvandet i boligen og kræver blot, at man har radiatorer eller gulvvarme i sit hus.  Selv i de kolde vintermåneder står en luft til vand varmepumpe for opvarmning af centralvarmevandet og brugsvand i hele boligen. Efter vi har sat din nye luft til vand varmepumpe op, passer den mere eller mindre sig selv, og vil holde i op til 20 år. Hvis du ønsker et miljøvenligt varmeanlæg er en luft til vand varmepumpe fra El og Varmepumpecenter altså et godt alternativ.

 

Kontakt os i dag og hør nærmere

Hvis du er nysgerrig eller har spørgsmål ift. luft til vand varmepumper, er du velkommen til at sende os en mail på info@elogvarme.dk eller ringe på telefon 59 91 28 40. Vores hovedområder er Kalundborg og Odsherred, men hjælper med glæde kunder på hele Sjælland. Vi monterer varmepumpen og sikrer os selvfølgelig, at den virker, før vi kører igen.