ClimateHub Split 40 - R32

ClimateHub Split 40 - R32

Ring eller skriv til os for tilbud

CLIMATEHUB  - Split

Markedets laveste lydniveauer

Samsung arbejder konsekvent på at være de førende på markedet gennem innovation og konstant produktforbedring. Derfor har Samsung adskillige varmepumper i deres sortiment der alle har markedets laveste lydniveau.
 
Førende på Wi-Fi
Den store erfaring Samsung har indenfor blandt andet mobiltelefoner, er videreført til deres varmepumpesortiment. Derfor var Samsung de første på markedet til at lave varmepumper med indbygget Wi-Fi og de er i dag de førende indenfor Wi-Fi løsninger til det ”intelligente hjem”.
 
Støjsvag drift
Moderne varmepumper skal opfylde nutidens strenge krav til lydniveau og begrænse støjgener i hjemmet. Samsung ClimateHubs lydløse tilstand med 4 trin lader brugeren reducere støjniveauet for varmepumpens udendørsenhed helt ned til 35 dB(A), hvilket er markedets laveste.
 
Nem installation
Varmtvandstanken med indbygget varmeveksler har et kompakt og diskret design. På grund af de fabriksmonterede elementer og det frontmonterede servicevindue er den nem at installere. Med sine intuitive serviceringsmuligheder kan opstart ske nemt og ubesværet.
 
Smarte tilslutningsmuligheder
ClimateHub kan fjernstyres. Med det valgfri Wi-Fi-kit (tilkøb) kan brugerne styre forskellige aspekter af systemet gennem Samsung SmartThings-appen – slå det til og fra, styre funktionerne, og planlægge driften til enhver tid og fra enhver placering.
 
Kompakt og diskret design
Samsung ClimateHub-løsningen er bygget op omkring en kompakt tankintegreret all-in-one enhed med markedets største varmtvandsbeholder. Det kompakte og diskrete design gør det let at integrere løsningen i et køkken eller bryggers.
 
Brugervenlig kontrol
Samsung har introduceret en ny touch fjernbetjening med flere sprogindstillinger og et farvedisplay med høj lysstyrke – hvilket muliggør temperaturindstilling, energiovervågning, sommertidsindstilling og hurtig fejlovervågning.
 
Solenergi
PV-aktiveringen i Samsung ClimateHub (solcelleeller ‘sol’-energi) muliggør tilslutning af solpaneler og giver energibesparelser gennem vedvarende energikilder.*

*Brugen af solenergi kræver yderligere tredjepartsudstyr, der skal installeres.

 
Høj fremløbstemperatur
Samsung ClimateHub kan levere en fremløbstemperatur på helt op til 65°. Dette gør den også velegnet til huse med radiatorer der ofte kræver en højere fremløbstemperatur end gulvvarme. Muligheden for zone-inddeling sikrer at man kan køre med både høj (radiatorvarme) og lav (gulvvarme) på samme tid.
 
Støjsvag drift
For at opfylde nutidens strenge krav til lydniveau, gør Samsung ClimateHub det muligt at reducere dette ved hjælp af støjsvag drift med 4 trin. Med visse modeller og under de rette driftsbetingelser, er det muligt at opnå niveauer helt ned til 35 dB(A), hvilket er markedets laveste.