Varmepumper

En naturlig varme og et godt indeklima

Hos El og Varmepumpecenter tilbyder vi luft til vand varmepumper og luft til luft varmepumper. En varmepumpe har den enorme fordel, at den udnytter udendørsluftens naturlige energi, og omdanner det til varme. Samtidig med, at varmepumpen omdanner den kolde luft til varm luft, fjerner den også fugten, hvilket er med til at skabe et godt indeklima. Varmepumper kan anvendes i alle typer huse, og mange af de nye modeller har også den funktion, at de kan nedkøle luften og dermed fungere som aircondition. Vi forhandler varmepumper af forskellige mærker, og har helt sikkert én, der passer til din bolig.

 

En miljøvenlig varmekilde

Hos El og Varmepumpecenter går vi op i at have miljøvenlige alternativer. Selvom en varmepumpe også bruger el, er den meget mere energivenlig og dermed mere miljøvenlig end andet el opvarmning. Faktisk bruger en varmepumpe kun ca. en fjerdedel så meget energi som andre former for el opvarmning, og den producerer altså ca. fire gange så meget energi som den bruger. Mange af vores varmepumper har desuden den fordel, at man kan regulere på varmen selvom man ikke er til stede i huset med WIFI eller GSM modul.

 

Udskift elvarmen eller oliefyret med en varmepumpe

Hvis du søger et miljøvenligt varmeapparat, som samtidig giver dig store besparelser på varmeregningen, er en varmepumpe fra El og Varmepumpecenter et godt valg. En varmepumpe kan give dig en besparelse på op mod 50%  , når du skifter fra et oliefyr eller et gasfyr, og vi garanterer varmepumper af den bedste kvalitet. Vi leverer og monterer i Kalundborg, Odsherred og også gerne på resten af Sjælland. Hvis du har spørgsmål eller overvejer at få installeret en varmepumpe, så kontakt os i dag på telefon 59 91 28 40 eller mail info@elogvarme.dk.