Mitsubishi MSZ-AY35 - SOLID R32 inkl. wi-fi

Mitsubishi MSZ-AY35 - SOLID R32 inkl. wi-fi

Kr. 16.900,- Inkl. moms og standardmontering

Varmepumpen SOLID

For dem, der ønsker opvarmning og afkøling til en lavere pris.

SOLID er en kompakt vægmodel, en luft varmepumpe perfekt til sommerhuse og mindre villaer.

  • INDBYGGET WIFI Med indbygget wi-fi kan du nemt kontrollere SOLID med vores MELCloud app. Uanset om du sidder hjemme i sofaen eller er på farten.
  • NAT INDSTILLING Med natfunktionen sænkes lydniveauet på udedelen med hele 3 dB (A) hvilket giver dig og familien en god nats søvn.
  • BESPARELSE OG TRYGHED Solid har en høj effektivitet, hvilket giver dig en stor besparelse.
  • VEDLIGEHOLDELSESVARME SOLID holder dit hjem varmt og frostfrit hele vinteren. Med vedligeholdelsesvarme vælger du selv ønsket temperatur fra +10 ºC til +31 ºC.
  • FLEXIBILITET SOLID giver yderligere besparelser takket være dens ugetimer. Fire indstillinger pr. døgn hver dag i ugen.

 

SPAR FLERE PENGE

Med en høj energieffektivitet på 4,7 sikrer SOLID at få 4,7 gange mere varme pr. kr. sammenlignet med almindelig elvarme.

BEDRE VARMESPREDNING OG LAVT LYDNIVEAU

SOLID har forbedret luftafgang. Det betyder den bedre kan retningsbestemme luftstrømmen og fordele varmen i huset. Anvender du brændeovn kan SOLID hjælpe dig med at sprede varmen takket være dens blæserfunktion. SOLID har desuden et utrolig lavt lydniveau på 19 dB (A), som kan sammenlignes med lyden af en hvisken.

R32 - MILJØVENLIGT KØLEMIDDEL

Med det nye R32 kølemiddel gør du miljøet en tjeneste da det har mindre miljøpåvirkning end tidligere kølemidler.

TIL VILLAEN

SOLID er et godt supplement til dit eksisterende varmesystem. En enkel og lethåndterlig varmepumpe med høj energibesparelse.

TIL SOMMERHUSET

Udvid sommeren med en varmepumpe i sommerhuset som giver dig varme tidligt om foråret og om vinteren. På varme sommerdage giver den køling til lave omkostninger.

TIL GARAGEN

SOLID varmepumpen er perfekt til brug i garagen. Opvarm den fugtige kolde luft og hold bilen varm på kolde vinterdage.