Mitsubishi

Mitsubishi

Mitsubishi ecodan SILENT

Mitsubishi ecodan SILENT laver ikke varm luft men varmt vand, der går direkte i dit nuværende varmesystem med radiatorer, gulvvarme og varmt vand.

Den optimale erstatning for oliefyr, pillefyr, gasfyr eller fjernvarme.

  • SILENT er Mitsubishi’s hidtil mest minimalistiske luft/vand varmepumpe.
  • SILENT er stort set lydløs. Det eneste du hører, er vingesuset.
  • SILENT gi’r en fremragende økonomi.
  • Mitsubishi er en af de MEST SOLGTE varmepumper.

Skift dit oliefyr, pillefyr, gasfyr eller fjernvarmen ud med Mitsubishi’s ecodan SILENT og spar kr. 1.200,- til 1.500,- OM MÅNEDEN de næste 20-30 år.

Det bliver til rigtig mange penge, der kan spares på opvarmningen, hvis man vælger en luft/vand løsning fra Mitsubishi. Hvis du eksempelvis bruger 2.500 ltr. olie, kan du få den samme mængde varme ud af et Mitsubishi ecodan-anlæg ved at hælde ca 8.000 kWh i anlægget. Og husk, at strøm til drift af varmepumper er fritaget for punktafgifter på ca. kr. 0,60/kWh (pr. juli 2017).

Står du overfor at bygge nyt, vil det være oplagt at installere denne varmepumpe. Udedelen er helt nyudviklet og den mest kompakte, minimalistiske nogensinde - med kun én propel mod tidligere to. Indedelen er på størrelse med et køleskab og rummer al teknologi incl. en 200 ltr. varmtvandsbeholder.

Har du allerede et hus med oliefyr, pillefyr, gasfyr eller fjernvarme er Mitsubishi’s ecodan stadig en optimal løsning, der kobles direkte på dine eksisterende radiatorer, gulvvarme og varmt vand. Hvis dit nuværende system har en varmtvandsbeholder, kan det være en god og billig idé at beholde den og så vælge Mitsubishi’s ecodan UDEN varmtvandsbeholder. Den løsning kaldes HYDROBOX.