Luft / Luft

En budgetvenlig og energivenlig varmekilde

Hos El og varmepumpe center garanterer vi en luft til luft varmepumpe, der med sikkerhed giver dig store besparelser på elregningen. Luft til luft varmepumper er både billige at installere og billige i drift, da de bruger meget mindre energi end andre typer elvarme. I mange tilfælde er en luft til luft varmepumpe altså den perfekte erstatning til anden elvarme og kan give dig besparelser på om mod 60 %. En luft til luft varmepumpe producerer ca. fire gange så meget energi som den bruger, hvilket gør den til et klimavenligt varmeanlæg, der halvere CO2 udslippet fra boligen.

 

Perfekte til etplanshuse og sommerhuse

Hos El og Varmepumpecenter anbefaler vi især luft til luft varmepumper til etplans huse og sommerhuse. En luft til luft varmepumpe konverterer energien fra luften udenfor til varm luft, der blæses ind i din bolig og effektivt opvarmer hele boligen. Denne type varmepumpe sikrer dig et naturligt og godt indeklima, da den samtidig delvis fjerner fugt. Desuden har en luft til luft varmepumpe den funktion, at den på varme sommerdage kan fungere som aircondition, så du altid kan have en temperatur i din bolig, som du føler dig tilpas i.

 

Din lokale varmepumpe installatør

Vores dygtige medarbejdere hos El og Varmepumpecenter hjælper med at installere din nye varmepumpe og sikrer sig altid at den fungerer optimalt. Vi hjælper hovedsageligt kunder i Kalundborg og Odsherred, men kører med glæde ud til kunder på hele Sjælland. Hvis du leder efter en energibesparende og miljøvenlig varmekilde, hjælper vi dig med at finde den bedste løsning, der passer til dig og dit hus.
Kontakt os allerede i dag på mail info@elogvarme.dk eller ringe på telefon 59 91 28 40 og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig og din bolig.