Luft / Luft

En økonomisk og energivenlig varmekilde

Hos EL & VARMEPUMPECENTER garanterer vi en luft til luft varmepumpe, der med sikkerhed giver dig store besparelser på elregningen og som samtidig gør din bolig eller dit sommerhus mere miljøvenligt. Luft til luft varmepumper er både relativt billige at installere og derefter billige i drift, da de bruger meget mindre energi end andre energikilder.


I mange tilfælde er en luft til luft varmepumpe altså den perfekte erstatning til andre traditionelle og ældre energikilder, og de kan give dig besparelser på varmeregningen på om mod 60%. Det kan lade sig gøre, fordi en luft til luft varmepumpe producerer ca. fire gange så meget energi, som den forbruger. Det gør den derfor både til et klimavenligt alternativ, der reducerer CO2 udslippet fra boligen, men gør dig også i stand til at spare penge på varmeregningen.

 

Udskift dit gamle oliefyr

Valget om at installere en luft-til-luft varmepumpe i dit hjem er en fornuftig beslutning af flere grunde. Først og fremmest er elvarme og oliefyr kendt for deres høje driftsomkostninger. Elvarme kan være dyrt, da det kræver meget elektricitet for at producere varme, hvilket resulterer i høje elregninger. Et oliefyr er også en dyr varmekilde grundet de stigende oliepriser, og så er der de negative miljøpåvirkninger forbundet med oliebrænding.


Varmepumper, især luft-til-luft varmepumper, er langt mere energieffektive. Dette resulterer i betydelige besparelser på din energiregning og mindsker din afhængighed af fossile brændstoffer som olie. Varmepumper er også mere praktiske, da de både kan opvarme og køle dit hjem, hvilket gør dem alsidige året rundt. Derudover kræver de minimalt vedligeholdelse, hvilket sparer dig tid og penge. Så når du overvejer at erstatte elvarme eller oliefyr, bør du overveje om en luft-til-luft varmepumpe er en investering for dig.

 

Få et bedre indeklima

En luft til luft varmepumpe har også den funktion, at den på varme sommerdage kan fungere som aircondition, så du altid kan have en temperatur i din bolig, som du føler dig tilpas i.
Desuden regulerer varmepumpen luftfugtigheden, hvilket forhindrer tør luft om vinteren og for høj luftfugtighed om sommeren. Det skaber optimale betingelser for åndedrætsveje og hud, hvilket kan forhindre irritation og sundhedsproblemer. Den ensartede fordeling af varme og køling skaber også en behagelig temperatur i hele boligen, hvilket resulterer i et højere niveau af komfort i boligen.

 

Forhandler af Daikin, Mitsubishi og Samsung varmepumper

Hos EL & VARMEPUMPECENTER er vi forhandler af de effektive varmepumper fra Daikin, Samsung og Mitsubishi. Deres luft til luft varmepumper har en høj ydeevne og er samtidig meget energieffektive. Vores dygtige installatører står klar til at hjælpe dig med at vælge den bedste varmepumpe til netop din bolig.


Hvis du har lyst til at se varmepumperne, er det også muligt at se dem udstillet i vores butik i Rørvig, hvor du også kan høre mere om de enkelte modeller.

 

Din lokale varmepumpeinstallatør

Vores dygtige medarbejdere hos EL & VARMEPUMPECENTER hjælper med at installere din nye varmepumpe og de sikrer sig altid, at den fungerer optimalt. Vi hjælper hovedsageligt boligejere, sommerhusejere og kolonihaveejere i Nykøbing Sjælland, Kalundborg, Odsherred og ned til Holbæk, men vi kører med glæde ud til kunder på hele Sjælland.


Hvis du leder efter en energibesparende og miljøvenlig varmekilde, hjælper vi dig med at finde den bedste løsning, der passer til dig og dit hus. Kontakt os allerede i dag på mail info@elogvarme.dk eller ring på telefon 40 53 28 40 og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig og din bolig.