Samsung Wind-Free Elite 9

Samsung Wind-Free Elite 9

Kr. 16.500,- Inkl. moms og standardmontering

SAMSUNG ELITE WINDFREE™
WindFree™ er Samsungs top vægmodel med den patenterede WindFree teknologi som minimerer trækgener ved brug af kølefunktionen.
Når anlægget står i WindFree-mode lukker fan-louveren og i stedet skubbes luften ud gennem 23.000 mikrolufthuller i panelet som derved producerer diffus køling.

 

AI Auto Comfort  
AI Auto Comfort¹ er din introduktion til en intelligent måde at leve på. For at gøre livet enklere og mere effektivt, analyserer funktionen forhold og brugsmønstre i lokalet². Baseret på dine præferencer og temperaturerne udenfor justerer den automatisk temperaturen, så rummets klimaforhold optimeres, hvilket sikrer total komfort på alle tidspunkter.

¹ AI = kunstig intelligens. Kræver Wi-Fi-forbindelse og Samsung SmartThingsapplikationskonto.

² Lagrer brugerdata, præferencer og brugsmønstre for at foreslå de mest nyttige indstillinger.

 

Bevægelsessensor
Bevægelsessensoren (MDS) køler dit hjem effektivt ved at regulere klimaanlæggets aktivitet, når ingen er til stede. Hvis der ikke registreres bevægelse efter 20 minutter¹, vil den automatisk skifte til energibesparende Wind-Free™-tilstand, men vende tilbage til normaltilstand, når aktiviteten genoptages. Den muliggør desuden tilpasning af luftstrømmens retning ved at tillade valg af ønsket komfortniveau.

¹ Bevægelsessensoren (MDS) vil registrere fraværet af bevægelse efter minimum 5 minutter og maksimalt 60 minutter.

 

Wi-Fi-styring
Temperaturerne i dit hjem kan fjernstyres ved hjælp af SmartThings-appen¹. Aktivering og afbrydelse, valg af kølefunktion, planlægning af driften eller overvågning af strømforbruget er blot et enkelt tryk væk. Bixby 2.0 Artificial Intelligence-systemet² (AI-systemet) analyserer og forudsiger dine behov, så det kan foreslå de bedste indstillinger for dit hjems indeklima.

¹ Tilgængelig på Android- og iOS-enheder. Kræver en Wi-Fi-forbindelse og en Samsung SmartThings-konto.

² Stemmestyring understøttes på engelsk (amerikansk, britisk, indisk), kinesisk, koreansk, fransk, tysk, italiensk og spansk.

 

Energieffektivitet
Samsungs kompressor med Digital Inverter Boost-teknologi hjælper dig med at spare på energiforbruget ved at køle hurtigt uden at spilde energi, mens vibrationer og støj holdes på et minimum. Bevægelsessensoren (MDS) køler dit hjem effektivt ved at regulere klimaanlæggets aktivitet, når ingen er til stede.