Samsung Nordic Home 9

Samsung Nordic Home 9

Kr. 15.400,- Inkl. moms og standardmontering

AI Auto Comfort 
AI Auto Comfort¹ er din introduktion til en intelligent måde at leve på. For at gøre livet enklere og mere effektivt, analyserer funktionen forhold og brugsmønstre i lokalet². Baseret på dine præferencer og temperaturerne udenfor justerer den automatisk temperaturen, så rummets klimaforhold optimeres, hvilket sikrer total komfort på alle tidspunkter.

¹ AI = kunstig intelligens. Kræver Wi-Fi-forbindelse og Samsung SmartThingsapplikationskonto.

²Lagrer brugerdata, præferencer og brugsmønstre for at foreslå de mest nyttige indstillinger.

 

Easy Filter Plus
Oprethold dit klimaanlægs funktionsniveau med langt mindre indsats. Denne enhed er udstyret med et Easy Filter Plus, der er placeret øverst på ydersiden, hvilket gør det nemt at tage ud og rengøre. Dets tætte trådnet og belægning holder indedelen ren.

 

Lavt støjniveau
Nordic Home hjælper dig med at opretholde en komfortabel temperatur i hjemmet, men den er samtidig meget stille, så du ikke bliver forstyrret af unødig støj. Begge modeller har et lavt støjniveau på helt ned til 19 dB.
 
Good Sleep-tilstand
Nyd en god nats søvn – hver nat! Good Sleeptilstanden styrer og finjusterer automatisk temperaturen for at skabe de ideelle betingelser for hvert stadie i din søvncyklus. Du får derfor yderligere dyrebare minutters søvn og vågner helt frisk og klar til en ny dag. Den bruger samtidig mindre energi end normal køling eller opvarmning.

 

ECO-tilstand
Spar energi, mens du opretholder komforten. ECO-tilstand bruger mindre kompressorkapacitet ift. normal-tilstanden, hvilket reducerer energiforbruget*. Den nedkøler dig mere effektivt, når det ikke er for varmt udenfor, og den sparer dig for både energi og penge, så du ikke behøver at bekymre dig om elregningen.

 

Wi-Fi-styring
Temperaturerne i dit hjem kan fjernstyres ved hjælp af SmartThings-appen¹. Aktivering og afbrydelse, valg af kølefunktion, planlægning af driften eller overvågning af strømforbruget er blot et enkelt tryk væk. Bixby 2.0 Artificial Intelligence-systemet² (AI-systemet) analyserer og forudsiger dine behov, så det kan foreslå de bedste indstillinger for dit hjems indeklima.

¹ Tilgængelig på Android- og iOS-enheder. Kræver en Wi-Fi-forbindelse og en Samsung SmartThings-konto.

² Stemmestyring understøttes på engelsk (amerikansk, britisk, indisk), kinesisk, koreansk, fransk, tysk, italiensk og spansk.