Samsung Wind-Free Comfort 9

Samsung Wind-Free Comfort 9

Kr. 14.500,- Inkl. moms og standardmontering

SAMSUNG COMFORT WINDFREE™
WindFree™ er Samsungs top vægmodel med den patenterede WindFree teknologi som minimerer trækgener ved brug af kølefunktionen.
Når anlægget står i WindFree-mode lukker fan-louveren og i stedet skubbes luften ud gennem 23.000 mikrolufthuller i panelet som derved producerer diffus køling.

 

AI Auto Comfort  
AI Auto Comfort¹ er din introduktion til en intelligent måde at leve på. For at gøre livet enklere og mere effektivt, analyserer funktionen forhold og brugsmønstre i lokalet². Baseret på dine præferencer og temperaturerne udenfor justerer den automatisk temperaturen, så rummets klimaforhold optimeres, hvilket sikrer total komfort på alle tidspunkter.

¹ AI = kunstig intelligens. Kræver Wi-Fi-forbindelse og Samsung SmartThingsapplikationskonto.

² Lagrer brugerdata, præferencer og brugsmønstre for at foreslå de mest nyttige indstillinger.

 

SmartThings
Samsung SmartThings tilføjer intelligens til dit hjem. Forbind, automatisér og styr alle dine Samsung- og SmartThings-kompatible apparater samt elektronikske enheder med en enkel, brugervenlig app¹. Med en Samsung-konto er det let at komme i gang. Når du har oprettet dinSmartThings-profil, finder appen automatisk kompatible enheder².

¹ Tilgængelig på Android- og iOS-enheder. Kræver en Wi-Fi-forbindelse og en Samsung SmartThings-konto.

² Se relevant brugervejledning/manual for at sikre produktets kompatibilitet med Samsung SmartThings.

 

Wi-Fi-styring
Temperaturerne i dit hjem kan fjernstyres ved hjælp af SmartThings-appen¹. Aktivering og afbrydelse, valg af kølefunktion, planlægning af driften eller overvågning af strømforbruget er blot et enkelt tryk væk. Bixby 2.0 Artificial Intelligence-systemet² (AI-systemet) analyserer og forudsiger dine behov, så det kan foreslå de bedste indstillinger for dit hjems indeklima.

¹ Tilgængelig på Android- og iOS-enheder. Kræver en Wi-Fi-forbindelse og en Samsung SmartThings-konto.

² Stemmestyring understøttes på engelsk (amerikansk, britisk, indisk), kinesisk, koreansk, fransk, tysk, italiensk og spansk.

 

Energieffektivitet
Samsungs kompressor med Digital Inverter Boostteknologi hjælper dig med at spare på energiforbruget. Dens stærke neodym-magneter samt støjreduktion øger effektiviteten og giver hurtig køling uden spildt energi, mens vibrationer og støjniveauer holdes på et minimum. Ved køling optimerer kompressoren strømforbruget, hvilket gør det muligt at minimere energiforbruget